حجت‌الاسلام و المسلمین قدرتی: استکبار ستیزی از ویژگیهای بارز حرکتهای دانشجویی است

۱۳۹۸/۰۹/۱۶

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت 16 آذر، روز دانشجو و در جمع دانشجویان دانشگاه لرستان، گفت:«استکبارستیزی و مبارزه با ظلم، از ویژگیهای بارز دانشجویان و حرکتهای دانشجویی است».

حجت‌الاسلام و المسلمین قدرتی در این آیین که روز یکشنبه، 16 آذرماه در سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، توضیح داد:«توجه به آموزه‌ها و تعالیم دینی، رهنمودهای مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، برای دانشجویان و حرکت‌های دانشجویی، بسیار مهم است».

وی افزود:«مقام معظم رهبری، رهنمودهای مهمی برای دانشجویان داشته‌اند؛ از جمله استکبارستیزی، شجاعت در اقدام، آرمانگرایی همراه واقع‌گرایی، برجسته‌سازی دشمنی با آمریکا، تلاش برای شکل‌گیری و تقویت جبهه ضد آمریکایی در جهان، هم‌افزایی بین تشکلهای انقلابی و ...».

گفتنی است مراسم گرامیداشت روز دانشجو و تکریم از نخبگان دانشجویی همراه با پرسش و پاسخ دانشجویان با هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

همچنین از برگزیدگان دانشجویی دانشگاه لرستان در بخشهای مختلف، تجلیل شد.

اسامی تجلیل‌شدگان:

الف ـ ممتازین و نخبگان علمی:

1ـ فاطمه نقی بیرانوند، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد زیست‌شناسی کشور.

2ـ زهرا طالبی، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد منطقه پنج کشور.

3ـ محمد پیامنی، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی منطقه پنج کشور.

4ـ سیدحامد موسوی، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد  دانشجویی منطقه پنج کشور.

5ـ زینب غالبی حاجیوند، رتبه نخست آزمون کارشناسی ارشد سال 98 رشته تاریخ.

6ـ دکتر احسان امینی، کسب رتبه یک کشوری در رشته تخصصی رادیولوژی دامپزشکی.

7ـ دکتر مهدی بداق، کسب رتبه یک کشوری در رشته علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران.

ب) نخبگان فرهنگی:

1ـ محدثه اسلامی، کسب رتبه برتر  کشوری در یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی.

2ـ فاطمه نظری، برگزیده مرحله منطقه ای جشنواره قرآنی دانشجویان.

3ـ سیدمسلم موسویان، فعال حوزه کارآفرینی.

4ـ محمد عبدشاهی، فعال کانونهای فرهنگی و هنری.

5ـ علیرضا آژ، دبیر شورای صنفی دانشجویان.

6ـ حسین پورعابد، فعال انجمنهای علمی.

ج) فعالان سیاسی:

1ـ علیرضا رحیمی، فعال بسیج دانشجویی.

2ـ مجید شمسیان، فعال انجمن اسلامی دانشجویان.

3ـ محمد بیرانوند، فعال جامعه اسلامی دانشجویان.

د) تقدیر ویژه:

حسن دهناری، نماینده دانشجویان با شرایط خاص.

۱۳۹۸/۰۹/۱۶ - ۰۰:۰۰