برگزاری اولین دوره مسابقات رایانه‌ای فوتبال دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۹/۱۳

در راستای افزایش روحیه نشاط، شادابی و سوق دادن دانشجویان به سمت تفریحات سالم، اولین دوره مسابقات رایانه‌ای «PES » (فوتبال) در دانشگاه لرستان توسط کانون همیاران سلامت و روان (معاونت دانشجویی دانشگاه) در حال برگزاری است.

این مسابقات از روز یکشنبه، 10 آذرماه شروع شده است و به مدت دو هفته، ادامه خواهد داشت.

تقویت اعتماد به نفس شخصیتی، بهره‌مندی از توانایی شخص در زمینه رایانه، ایجاد تفریحات سالم برای دانشجویان از جمله اهداف برگزاری این مسابقات رایانه‌ای است.

چندی پیش، با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (دکتر غلامی) مرکز نوآوری دانشگاه لرستان افتتاح شد و این مرکز از ایده‌های نو و خلاقیت‌ها در زمینه برنامه‌ها، نرم‌افزارها و بازیهای رایانه‌ای، حمایت می‌کند.

بیش از 100 نفر از دانشجویان دانشگاه لرستان در این دوره از مسابقات شرکت کرده‌اند.

در آیین افتتاح مسابقات رایانه‌ای PES دانشجویی سال 2019 دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر کوروش امرایی، مدیر مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه لرستان و دکتر حسین حاتمی، مدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حضور داشتند.

۱۳۹۸/۰۹/۱۳ - ۰۰:۰۰