کارگاه اخلاق کارمندی با تدریس حجت‌الاسلام و المسلمین قدرتی برگزار شد

۱۳۹۸/۰۹/۱۱

کارگاه آموزشی «اخلاق کارمندی» از منظر تعالیم اسلامی، ویژه کارکنان دانشگاه لرستان، با تدریس حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی، روز دوشنبه، 11 آذرماه در محل سالن اجتماعات شهید عبدالرسول شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، موضوعات مختلفی از جمله: فرهنگ مشورت کردن در کار، اصل کمک‌رسانی به دیگران در محیط کار، تقویت و ترویج صفات خوب رفتاری در محل کار، تنفیذ و برون‌سپاری همراه نظارت، تشویق کارکنان پُرتلاش‌تر، خوش اخلاقی، خوش رفتاری و مهربانی با زیردستان، توجه به رضایت ارباب رجوع، مسئولیت‌پذیری در کار، انضباط کاری و ... را مطرح کرد.

سپس، کارکنان حاضر در این کارگاه آموزشی، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کرده و حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، به پرسش‌ها پاسخ داد.

۱۳۹۸/۰۹/۱۱ - ۰۰:۰۰