برگزاری مراسم معنوی قرائت دعای ندبه در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۹/۰۸

مراسم معنوی و پُرفیض قرائت دعای ندبه در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این مراسم معنوی، صبح روز جمعه، 8 آذرماه، توسط اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیتهای قرآنی مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در محل خوابگاه پسرانه دانشجویی حضرت ولیعصر (عج) و خوابگاههای دخترانه سایت کمالوند، برگزار شد.

این مراسم معنوی و دینی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

اجرای اینگونه برنامه‌ها، در راستای تقویت فرهنگ اسلامی در محیط‌های دانشجویی است.

همچنین، یک مسابقه با موضوع دینی مهدویت در این برنامه اجرا و از نفرات اول تا سوم، تقدیر شد.

دعای ندبه، معمولاً توسط شیعیان در صبح‌ جمعه‌ها در فراق امام زمان (عج) قرائت می‌شود.

این مراسم معنوی را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، هر هفته در صبح روزهای جمعه برگزار می‌کند.

۱۳۹۸/۰۹/۰۸ - ۰۰:۰۰