نشست شورای عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد

۱۳۹۸/۰۹/۰۴

نشست شورای عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر داریوش یاراحمدی، برگزار شد.

دکتر یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان در این نشست که صبح روز دوشنبه، 4 آذرماه در سالن جلسات شهید سیدسعید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت:«برگزاری اینگونه نشستها در راستای استفاده هرچه بیشتر از نقطه نظرات و دیدگاههای اعضای محترم هیئت علمی دانشکده در جهت تقویت خرد جمعی برای پیشبرد بهتر و کارآمدتر امور و تلاش برای رفع نقصهاست».

دکتر یاراحمدی، تصریح کرد:«رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، استقبال از نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده در جهت ارتقای بیش از پیش شاخصهای کاری است».

در این نشست که با حضور مسئولان دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد اعضای هیئت علمی، به ارائه نقطه نظرات و بحت و تبادل دیدگاه درباره موضوعات مختلف کاری پرداختند.

۱۳۹۸/۰۹/۰۴ - ۰۰:۰۰