برگزاری کرسی نظریه پردازی با موضوع: نقش استعمار خارجی در ناکامی مشروطه

۱۳۹۸/۰۹/۰۴

کرسی نظریه‌پردازی ترویجی با عنوان: «نقش استعمار خارجی (انگلستان و روسیه) در ناکامی مشروطه»، برگزار شد.

این کرسی،عصر روز یکشنبه،3 آذرماه، با حضور دکتر داریوش یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان، در محل سالن شهید «سیدسعید میربهرسی » دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کرسی، دکتر شهرام رهنماحسنوند به عنوان ارائه دهنده موضوع و دکتر داریوش نظری (تاریخ)، دکتر علی امیری (جغرافیای سیاسی) به عنوان ناقدان، حضور داشتند.

مسئول برگزاری کرسی‌ها در دانشگاه لرستان (حوزه علوم انسانی و معارف اسلامی)، دکتر مهرداد امیری و دبیر کرسی مذکور، دکتر سروش آزادبخت (دکترای تاریخ) بود.

اعضای هیئت علمی و دانشجویان حاضر در کرسی، نقطه نظرات خود را درباره نقش استعمار خارجی در ناکامی مشروطه، مطرح کردند.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، برتقویت هرچه بیشتر «کرسی های نظریه پردازی،نقد و مناظره»، تأکید کرده است.

از مهرماه امسال تاکنون، کرسی های «نظریه پردازی، نقد و مناظره»، در دانشگاه لرستان برگزار شده اند.

براساس برنامه‌ریزیهای انجام شده، کرسی‌های نظریه‌پردازی تخصصی یا ترویجی، با موضوعات ذیل علوم انسانی و معارف اسلامی، برگزار می‌شوند.

در همین رابطه، دکتر یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، توضیح داد:«برگزاری اینگونه کرسیهای نظریه‌پردازی ترویجی، از جمله اقدامات مهم برای کمک به تقویت روشهای آموزشی است».

وی افزود:«توصیه این است دانشجویان در این کرسیها مشارکت فعال داشته باشند تا فضای نقد علمی و تبادل دیدگاه و نظر، تقویت شود».

۱۳۹۸/۰۹/۰۴ - ۰۰:۰۰