آیین تکریم و بزرگداشت دکتر علی دلاور برگزار می شود

۱۳۹۸/۰۹/۰۴

آیین تکریم و بزرگداشت استاد ممتاز، دکتر «علی دلاور»، توسط بنیاد نخبگان استان لرستان و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار می شود.

دکتر علی دلاور از چهره ها و مفاخر برجسته علمی کشور و متولد شهرستان خرم آباد است.

زمان: چهارشنبه، 6 آذرماه 98، ساعت 10 صبح، دانشگاه لرستان، دانشکده علوم پایه، سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی.

گفتنی است: دکتر علی دلاور در سال ۱۳۲۰ در خرم آباد به دنیا آمد و مدرک دکترای خود را از دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته روش‌های تحقیق و آمار، اخذ نموده است.

وی دارای مرتبه علمی «استاد تمام» است که تاکنون تعداد ۱۳۷ عنوان مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی ارائه و تعداد ۱۹ عنوان کتاب نیز ترجمه و تالیف نموده‌ است.

دکتر علی دلاور، عضو هیئت علمی گروه روان‌شناسی تربیتی، سنجش و اندازه‌گیری دانشگاه علامه طباطبایی، بوده است.

سمتهای اجرایی:

_ رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی.

_ رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی.

_ معاون پژوهشی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی.

_ سردبیر فصلنامه روانشناسی تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی.

_ سردبیر فصلنامه اندازه گیری تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی.

_ سردبیر فصلنامه ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی.

_ سردبیر فصلنامه مدیریت آموزشی دانشگاه رودهن.

_ سردبیر فصلنامه نظم و امنیت انتظامی.

_ سردبیر فصلنامه مدیریت بر آموزش انتظامی.

_ سردبیر فصلنامه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد تنکابن

_ عضو هیئت تحریریه بیش از ۲۰ مجله.

_ عضو هیئت ممیزه مرکزی وزارت علوم.

_ عضو هیئت ممیزه دانشگاه علامه طباطبایی.

_ عضو هیئت ممیزه دانشگاه سمنان.

_ عضو هیئت ممیزه دانشگاه زنجان.

_  عضو هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور.

_ عضو هیئت ممیزه دانشگاه عالی دفاع ملی.

_ عضو هیئت امناء دانشگاه آزاد استان لرستان.

_  عضو شورای بورسهای داخل و خارج دانشگاه آزاد اسلامی.

_ عضو کمیته تخصصی هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی.

_ عضو شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم.

تألیفات:

مقدمه ‏ای بر تحلیل عاملی، روشهای تحقیق در روانشناسی و علوم ‏تربیتی، روشهای آماری در علوم تربیتی و روانشناسی، مبانی نظری و عملی پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی، احتمالات و کاربرد روشهای آماری در روانشناسی و علوم تربیتی، روشهای تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی،سنجش و اندازه گیری در روانشناسی و مشاوره و علوم تربیت، روشهای تحقیق در علوم اجتماعی، چگونه آزمون بهتری بسازیم، مقیاسهای سنجش نگرش.

ترجمه:

مقدمه‏ای بر نظریه‏ های اندازه ‏گیری (روانسنجی)، کاربرد آزمونهای آماری در پژوهشهای رفتاری، روشهای آماری در علوم تربیتی و تربیت بدنی، راهنمای ارزشیابی و تحقیق در علوم رفتاری، تحلیل آماری در روانشناسی و علوم تربیتی، کاربرد آمار در کامپیوتر به زبان ساده(SPSS)،  روش‏ شناسی آزمایشی، روشهای تحقیق کمی و کیفی کاربرد نظریه سؤال _ پاسخ، لیزرل محاوره ای، روان آزمایی، نرم افزار جامع فراتحلیل و بسیاری مقالات دیگر به زبان لاتین.

۱۳۹۸/۰۹/۰۴ - ۰۰:۰۰