جلسه کانون صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان/ توضیح تصمیمات

۱۳۹۸/۰۸/۲۷

کانون صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، تشکیل جلسه داد و چهار تصمیم، اتخاذ شد.

این جلسه در محل اتاق کار دکتر محمد جعفری، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، تشکیل شد.

توضیح مُصوبات جلسه:

1_ با توجه به تغییرات اخیر قیمت بنزین، مقرر شد اقدامات لازم جهت ایجاد سرویس ایاب و ذهاب اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان (سایت مرکزی کمالوند و دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی)، صورت گیرد.

به همین منظور، تصویب شد مرحله «پیش ثبت نام» اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان، توسط کانون صنفی، انجام شود.

2_ در خصوص مطالبات اعضای محترم هیئت علمی از بیمه تکمیلی نوین، بحث و تبادل دیدگاه صورت گرفت؛ در این رابطه، دکتر محمد جعفری، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان گفت:«هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و مطالبات بیمه نوین، بیش از دو برابر مطالبات اعضای هیئت علمی و کارکنان بوده و مقرر شده است ابتدا، نیمی از مطالبات بیمه نوین پرداخت شود و تا زمانی که بیمه نوین، مطالبات دانشگاه را پرداخت نکند با بیمه نوین، تسویه حساب نمی شود».

3_ مقرر شد مراکز طرف بیمه تکمیلی حکمت (همراه خدمات مورد ارائه)، توسط کانون صنفی به اطلاع اعضای محترم هیئت علمی برسد.

4_ مقرر شد تشکیل تعاونی مسکن اعضای هیئت علمی، توسط کانون صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، پیگیری شود.

۱۳۹۸/۰۸/۲۷ - ۰۰:۰۰