اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در روزهای اخیر

۱۳۹۸/۰۸/۲۵

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، روزهای پُرکاری را از نظر برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و تفریحی، سپری کرد.

تعداد پنج برنامه در روزهایی که گذشت به این شرح اجرا شد:

1ـ برگزاری اردوی فرهنگی، تشکیلاتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان در روزهای پنجشنبه و جمعه، 23 و 24 آبان در محل مجتمع فرهنگی، تفریحی حمزه‌ سیدالشهدا (ع) خرم‌آباد (ویژه خواهران و برادران).

2ـ برگزاری اردوی زیارتی توسط اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیتهای قرآنی در روز جمعه، 24 آبان به مقصد امام‌زاده زیدبن علی شهرستان دورود ویژه خواهران به تعداد 40 نفر.

3ـ برگزاری اردوی فرهنگی، تفریحی کانون گردشگری اداره کانونهای فرهنگی و هنری دانشگاه لرستان در روز جمعه، 24 آبان به مقصد آبشار بیشه ویژه برادران به تعداد 40 نفر؛ آبشار بیشه از جاذبه‌های گردشگری استان لرستان است و سالانه میزبان گردشگران فراوانی از سراسر کشور است.

4ـ برگزاری مراسم معنوی دعای ندبه توسط اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیتهای قرآنی در صبح روز جمعه، 24 آبان در خوابگاه دانشجویی ولیعصر (عج) ویژه برادران با حضور نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و مسئولان دانشگاه.

5ـ برگزاری مراسم جشن میلاد باسعادت و پُر خیر و برکت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) توسط اداره کانونهای فرهنگی، هنری، کانون نوا در شامگاه چهارشنبه، 22 آبان در سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با حضور و استقبال گسترده دانشجویان.

۱۳۹۸/۰۸/۲۵ - ۰۰:۰۰