تجلیل از برگزیدگان قرآن و عترت در نخستین بزرگداشت هفته قرآن و عترت دانشگاههای لرستان

۱۳۹۸/۰۸/۲۰

نخستین مراسم بزرگداشت هفته قرآن و عترت ویژه دانشگاههای لرستان، برگزار و از برگزیدگان عرصه قرآن و عترت دانشگاههای استان، تجلیل شد.

روز دوشنبه، 20 آبان‌ماه، با حضور مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، مدیران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان، این مراسم در محل سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

از 18 تا 24 آبان‌ماه هر سال به عنوان هفته قرآن و عترت در دانشگاههای کشور، نام‌گذاری شده است که مصادف با ایام رحلت علامه طباطبایی است.

در این مراسم، از وحید مطهری، دانشجوی طلبه ی قاری قرآن نیز تجلیل شد.

وی پس از بروز حادثه و رفتن به حالت کُما، دوباره به زندگی بازگشت و با وجود مشکل در تکلم، توانست بخشهایی از قرآن کریم را به درستی قرائت کند.

علاوه بر تجلیل از برترهای عرصه قرآن و عترت دانشگاههای استان لرستان، همخوانی گروه هشت نفری قاریان متشکل از دانشگاههای استان نیز اجرا شد.

همچنین، در این مراسم، مسابقه آشنایی با شخصیت مرحوم علامه طباطبایی برگزار شد.

۱۳۹۸/۰۸/۲۰ - ۰۰:۰۰