برگزاری کرسی نظریه پردازی در دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۸/۱۹

کرسی نظریه‌پردازی ترویجی با عنوان: «ژئوپلیتیک قدرت جمهوری اسلامی ایران و آینده نظام بین‌الملل»، برگزار شد.

روز یکشنبه، 19 آبان‌ماه، این کرسی در سالن دانشجوی شهید، سیدسعید میربهرسی دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان و با حضور دکتر داریوش یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

ارائه دهنده دکتر مهدی ذوالفقاری (گروه علوم سیاسی) بود و دکتر مهدی شاهین و دکتر علی امیری (علوم سیاسی و جغرافیای سیاسی)، داوری این کرسی را برعهده داشتند.

دکتر شاهین و دکتر امیری به عنوان داوران کرسی، نظرات و پرسشهای خود را مطرح کردند و دکتر مهدی ذوالفقاری به پرسشها، پاسخ داد.

برگزاری این کرسی ترویجی با حضور و استقبال دانشجویان همراه بود و دانشجویان حاضر نیز نقطه نظرات خود را درباره مبحث ارائه شده، مطرح کردند.

مسئول برگزاری کرسی‌ها در دانشگاه لرستان (حوزه علوم انسانی و معارف اسلامی)، دکتر مهرداد امیری است که در این کرسی، حضور داشت.

همچنین دبیر این کرسی (با عنوان ژئوپلیتیک قدرت جمهوری اسلامی ایران و آینده نظام بین‌الملل) دکتر شهرام رهنما حسنوند بود.

دکتر داریوش یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، بر مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان در اینگونه کرسی‌های ترویجی و تقویت «نقد علمی»، تأکید کرد.

۱۳۹۸/۰۸/۱۹ - ۰۰:۰۰