گزارش تصویری از حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در راهپیمایی باشکوه یوم الله 13 آبان

۱۳۹۸/۰۸/۱۳

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه، رؤسای دانشکده ها،اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه لرستان در راهپیمایی باشکوه یوم الله 13 آبان ماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، شرکت کردند.

دوشنبه، 13 آبان ماه، این راهپیمایی باشکوه و دشمن شکن، همچون سایر استانهای کشور در استان لرستان نیز باشکوه هرچه تمام تر برگزار شد.

این روز، یادآور تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) در سال 43 به ترکیه، شهادت جمعی از دانش آموزان و دانشجویان در محل دانشگاه تهران در سال 57 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان در سال 58 است.

گزارش تصویری را ببینید:

۱۳۹۸/۰۸/۱۳ - ۰۰:۰۰