نشست بودجه و موضوعات مالی دانشگاهها و تبادل تجربیات با روش ویدئو کنفرانس

۱۳۹۸/۰۸/۱۲

نشست تبادل تجربیات و اطلاعات در رابطه با بودجه زیری و موضوعات مالی دانشگاهها، با مشارکت و ارتباط ویدئو کنفرانسی مدیران و کارشناسان بودجه ریزی و آمار دانشگاههای مختلف کشور، برگزار شد.

این نشست که در آن، مدیران و کارشناسان بودجه ریزی، مالی و آمار دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با همدیگر به صورت ویدئوکنفرانسی به تبادل تجربیات و نقطه نظرات پرداختند صبح روز یکشنبه، 12 آبان ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

استفاده دانشگاههای کشور از تجربیات همدیگر در جهت ارتقای شاخصهای عملکردی و کاری مربوطه، از جمله اهداف برگزاری اینگونه نشستهاست.

همچنین با روش ویدئو کنفرانس، درباره مدلهای مختلف بودجه ریزی در دانشگاهها، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

حمیدرضا جمالی، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان است و ریاست این نشست را برعهده داشت.

۱۳۹۸/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰