فراخوان شرکت در مسابقات ملی رباتیک کرمان

۱۳۹۸/۰۸/۱۲

اولین دوره مسابقات ملی رباتیک کرمان، برگزار می شود.

این مسابقات ملی در سه بخش نمایشگاه دستاوردها، اختراعات و ابتکارات، بخش مسابقات و بخش کارگاه آموزشی، در هشت لیگ جنگجو در دو وزن 16 و 30 کیلوگرم، پرنده سرعتی، پرنده دقتی، پرنده فری استایل، هاورکرافت، ترافیک، اختراعات و ابتکارات بدون محدودیت سنی، از 15 تا 17 آبان 98 از ساعت 8 تا 15 در سالن امتحانات دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان (واقع در بلوار جمهوری اسلامی شهر کرمان)، برگزار می شود.

در بخش مسابقات نیز لیگهای جذاب، علمی و کاربردی این دوره از جشنواره به همراه بیش از 400 میلیون ریال جایزه و عناوین تیم فنی، تیم اخلاق و تیم خلاق، علاوه بر تیمهای برگزیده، معرفی و همچنین، در لیگ اختراعات و ابتکارات، حمایتهای ویژه ای از برگزیدگان و ایده های برتر از طرف پارک علم و فناوری و مرکز رشد دانشگاه می شود که نفر اول لیگ ترافیک، از طرف دانشگاه شهید باهنر کرمان به مسابقات جهانی ituترکیه اعزام می شود.

در ضمن، کارگاه آموزشی آنلاین در تارنمای جشنواره به آدرس: www.robouk.ir ، کارگاهها و سمینارهای آموزشی در اتاق سمینار بخش مکانیک و نمایشگاه در سالن ورزشی _ امتحانات دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان از 15 تا 17 آبان ماه 98 از ساعت 8 تا 15 برگزار و ضمن ارائه گواهی به شرکت کنندگان، به قید قرعه به یک نفر جایزه داده می شود.

۱۳۹۸/۰۸/۱۲ - ۰۰:۰۰