معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در کنفرانس ملی ماهی شناسی مطرح کرد: جایگاه مهم لرستان در پرورش ماهیان سردآبی کشور

۱۳۹۸/۰۸/۰۸

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت:«12 درصد از پرورش ماهیان سردآبی کشور، متعلق به استان لرستان است».

دکتر محمد فیضیان در آیین افتتاح هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران که صبح چهارشنبه، 8 آبان ماه در محل دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد:«استان لرستان از قطبهای پرورش ماهیان و آبزیان کشور است و همین موضوع ایجاب میکرد چنین کنفرانسی در استان لرستان برگزار شد تا متخصصان و پژوهشگران، به تبادل تجربه بپردازند و یافته های علمی خود را ارائه کنند».

وی افزود:«17 درصد کارگاههای پرورش ماهی کشور از آن استان لرستان است و این نشاندهنده آن است که این استان دارای ظرفیتهای منحصر به فردی در زمینه پرورش ماهیان است».

دکتر محمد فیضیان، توضیح داد:«دانشگاه لرستان در راستای توجه به پتانسیلهای درون استان رشته شیلات را راه اندازی کرده است؛ دانشگاه نسل سوم و نسل چهارم یک دانشگاه تقاضامحور در جهت ارائه راهکارهای علمی برای رفع مشکلات استانی و منطقه ای است».

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان تصریح کرد:«رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان تقویت ارتباط بین دانشگاه و بخشهای اجرایی و خصوصی در راستای کاستن از مشکلات و چالشهای استان است».

دکتر فیضیان، بیان کرد:«همچنین پایان نامه های دانشجویی باید در جهت تقاضامحوری و تحقیقات کاربردی، هدایت شوند».

گفتنی است این کنفرانس ملی از صبح روز چهارشنبه، 8 آبان ماه شروع شده است و به مدت دو روز ادامه دارد.

تعداد 250 مقاله علمی در حوزه های ماهی شناسی کاربردی و تنوع زیستی، از سراسر کشور به این کنفرانس ملی ارسال شده اند.

این کنفرانس با همکاری دانشگاه لرستان و انجمن ماهی شناسی ایران برگزار شده است.

۱۳۹۸/۰۸/۰۸ - ۰۰:۰۰