دبیر علمی کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران خبر داد: ارسال بیش از 200 مقاله از سراسر کشور

۱۳۹۸/۰۸/۰۸

دبیر علمی هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران، گفت:«از سراسر کشور تعداد 250 مقاله به این کنفرانس ارسال شد».

دکتر علی غلامی فرد در آیین شروع هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران توضیح داد:«از 250 مقاله ارسال شده تعداد 220 مقاله پذیرش نهایی شدند که در نهایت تعداد 24 مقاله به صورت سخنرانی کلیدی، ارائه خواهند شد».

دکتر  غلامی فرد تشریح کرد:«نشستها و پنلهای تخصصی نیز در این کنفرانس برگزار می شود».

وی افزود:«استان لرستان از قطبهای مهم پرورش ماهیان و آبزیان است».

دبیر علمی هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران اظهار داشت:«تبادل تجربیات و همچنین ارائه مقالات علمی در رابطه با ماهی شناسی کاربردی و سایر حوزه های موضوعی مرتبط از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس ملی در دانشگاه لرستان بوده است».

گفتنی است صبح روز چهارشنبه، 8 آبان ماه، آیین افتتاح هفتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران با همکاری دانشگاه لرستان و انجمن ماهی شناسی ایران در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

محورهای هفتمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران:

ـ تنوع زیستی و حفاظت از ماهیان.

ـ بیوسیستماتیک و رده‌بندی ماهیان.

ـ زیست‌شناسی، بوم‌شناسی و جغرافیای زیستی ماهیان.

ـ ژنتیک، فیزیولوژی و تکوین ماهیان.

ـ تکثیر، پرورش و تغذیه ماهیان،

بهداشت، بیماری و انگلهای ماهیان.

ـ ماهی‌شناسی کاربردی.

ـ ماهی و ماهی‌شناسی در علوم دیگر.

۱۳۹۸/۰۸/۰۸ - ۰۰:۰۰