برگزاری مسابقات درون دانشگاهی انتخابی پسران در روزهای آینده

۱۳۹۸/۰۸/۰۷

مسابقات درون دانشگاهی انتخابی تیمهای پسران دانشگاه لرستان در روزهای آتی، برگزار می شوند.

این مسابقات ویژه انتخابی تیم های پسران دانشگاه لرستان اعزامی به مسابقات منطقه ای دانشگاهی است.

اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان (معاونت دانشجویی)، این مسابقات را هر سال، برگزار می کند.

تاریخ و محل ثبت نام دانشجویان علاقه مند، به این شرح است:

جودو؛ یکشنبه، 12 آبان ماه، سالن کشتی مجموعه ورزشی امام علی (ع)؛ ثبت نام در همان روز برگزاری مسابقه.  ساعت برگزاری مسابقه: 15 و 30 دقیقه.

تکواندو؛  سه شنبه، 14 آبان ماه، سالن تکواندو، مجموعه ورزشی امام علی (ع)؛ ثبت نام در همان روز برگزاری؛ ساعت برگزاری مسابقه: 15 و 30 دقیقه.

کشتی؛ یکشنبه، 19 آبان ماه، سالن کشتی مجموعه ورزشی امام علی (ع)، ثبت نام در همان روز برگزاری، ساعت برگزاری مسابقه: 11 و 30 دقیقه.

کاراته؛ سه شنبه، 14 آبان ماه، سالن ژیمناستیک مجموعه ورزشی امام علی (ع)، ثبت نام در همان روز برگزاری، ساعت برگزاری: 17 و 30 دقیقه.

فوتسال (تعداد هر تیم 6 نفر)؛ قرعه کشی در روز یکشنبه 19 آبان ماه ساعت 10 برگزار خواهد شد؛ زمان برگزاری مسابقه نیز در همان تاریخ قرعه کشی اعلام می شود؛ ثبت نام تا پایان وقت اداری روز شنبه، 18 آبان ماه،  سالن امام علی (ع)، محل برگزاری مسابقه: سالن ولیعصر (عج).

بدمینتون؛ یکشنبه، 19 آبان ماه، سالن امام علی (ع)، ثبت نام در روز برگزاری مسابقه،  برگزاری مسابقه در ساعت 18.

تنیس روی میز؛ سه شنبه، 21 آبان ماه، سالن ولیعصر (ع)، ثبت نام در روز برگزاری مسابقه، ساعت برگزاری مسابقه: 18.

والیبال چهار نفره؛ ثبت نام تا پایان وقت اداری روز شنبه، 18 آبان ماه، سالن امام علی (ع)، زمان و محل قرعه کشی: یکشنبه، 19 آبان ماه، تاریخ برگزاری نیز در روز قرعه کشی اعلام می شود؛ محل برگزاری مسابقه: سالن ولیعصر (عج).

۱۳۹۸/۰۸/۰۷ - ۰۰:۰۰