برگزاری مراسم سوگواری توسط هیئت مذهبی استادان با حضور مسئولان دانشگاه

۱۳۹۸/۰۸/۰۵

با حضور مسئولان دانشگاه لرستان، مراسم سوگواری ویژه دهه آخر ماه صفر، توسط هیئت مذهبی استادان، برگزار شد.

هیئت مذهبی استادان دانشگاه لرستان به مدت سه شب از تاریخ 4 آبان ماه، هر شب از ساعت 18 و 30 دقیقه، مراسم سوگواری ویژه دهه آخر ماه صفر را برگزار می کند.

شامگاه یکشنبه، 5 آبان ماه، همزمان با فرا رسیدن 28 صفر، سالروز رحلت جانگداز پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و با حضور دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و سایر مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، مراسم سوگواری برگزار شد.

آدرس محل سوگواری: خیابان شصت متری خرم آباد، خیابان گلشن 3، کوچه جنب مسجد بلال حبشی، طبقه پنجم (آقایان) و طبقه چهارم (بانوان).

برگزارکننده: هیئت مذهبی استادان دانشگاه لرستان.

۱۳۹۸/۰۸/۰۵ - ۰۰:۰۰