لرستان و ضرورت تقویت اقتصاد گردشگری

۱۳۹۸/۰۸/۰۴

در جلسه کارگروه تخصصی اقتصاد، صنعت و گردشگری بر این نکته تأکید شد که از مهم‌ترین پتانسیلهای لرستان، تقویت «اقتصاد گردشگری» است.

جلسه کارگروه تخصصی اقتصاد، صنعت و گردشگری که از جمله کارگروههای شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان است، در روز سه‌شنبه، 30 مهرماه در سالن جلسات دانشجوی شهید، سیدسعید میربهرسی دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان تشکیل شد.

در این جلسه، درباره مباحث مرتبط با پتانسیل‌ها، ظرفیتها، مشکلات و چالشهای حوزه‌های اقتصاد، صنعت و گردشگری استان لرستان، بحث و تبادل نظر شد.

ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی برای رفع مشکلات و چالشهای استان لرستان از جمله مباحث این جلسه بود.

همچنین، بر تقویت ارتباط بین دانشگاه و بخشهای اقتصادی، صنعتی و گردشگری استان لرستان، تأکید شد.

شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان دارای سه کارگروه تخصصی «محیط زیست، آب و کشاورزی»،«فرهنگی و اجتماعی» و «اقتصاد، صنعت و گردشگری» است.

کارگروههای تخصصی جلسات خود را برگزار می‌کنند و محققان و پژوهشگران دانشگاهی استان، دیدگاهها و نظرات خود را متناسب با عنوان و موضوع هر کارگروه، بیان می‌کنند تا با یک نگاه تخصصی، راهکارهای علمی برای رفع مشکلات استانی، ارائه شوند و در اختیار مدیران اجرایی قرار گیرند.

رئیس شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و دبیر این شبکه، دکتر سیدپیمان هاشمی است.

۱۳۹۸/۰۸/۰۴ - ۰۰:۰۰