فرهنگ سرمایه‌گذاری را تقویت کنیم

۱۳۹۸/۰۸/۰۴

دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان گفت:«باید کوشش کنیم فرهنگ سرمایه‌گذاری در جامعه تقویت شود».

دکتر طاهری‌نیا، تشریح کرد:«سواد مالی را بایستی در جامعه گسترش داد و تقویت کرد».

وی تصریح کرد:«در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه لرستان و بخشهای اقتصادی، مالی، صنعتی و اجرایی جامعه اقدامات خوبی در سالهای اخیر صورت گرفته است».

رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، افزود:«ایجاد مرکز کارآفرینی در دانشگاه لرستان یک گام اثرگذار در راستای تقویت کارآفرینی بوده است».

دکتر مسعود طاهری‌نیا، گفت:«توجه به آموزشها و پژوهشهای کاربردی، یک موضوع مهم است و در این راستا اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است».

دکتر مسعود طاهری‌نیا این مطالب را در سمینار آموزشی بررسی قابلیتهای سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه (بورس) بیان کرد.

این سمینار آموزشی در روز سه‌شنبه، 30 مهرماه در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس وابسته به سازمان بورس و اوراق بهادار با همکاری دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دانشگاه پیام نور لرستان و دانشگاه آزاد اسلامی، این سمینار آموزشی را برگزار کرد.

دانشجویان و علاقه‌مندان به بازار سرمایه (بورس) در این سمینار آموزشی شرکت کردند.

۱۳۹۸/۰۸/۰۴ - ۰۰:۰۰