برگزاری کرسی نظریه پردازی با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۸/۰۴

کرسی نظریه پردازی با موضوع: «بازنگری در گاهنگاری شرق زاگرس مرکزی»، برگزار شد.

روز چهارشنبه، اول آبان ماه، با حضور دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، کرسی ترویجی بازنگری در گاهنگاری شرق زاگرس مرکزی در محل سالن جلسات دانشجوی شهید، سیدسعید میربهرسی برگزار شد.

ارائه دهنده، دکتر مهدی حیدری بود.

دکتر سجاد علی بیگی، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه و دکتر موسی سبزی، عضو هیئت علمی گروه باستان شناسی دانشگاه لرستان، داوران این کرسی بودند.

دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت:«کرسی نظریه پردازی علوم انسانی، برای اولین بار است که در دانشگاه لرستان برگزار می شود».

وی اظهار امیدواری کرد در حوزه های علوم تجربی و مهندسی نیز شاهد برگزاری کرسیهای نظریه پردازی باشیم.

دکتر فیضیان، تشریح کرد:«برگزاری کرسیهای نظریه پردازی از جمله ابتکارات و نوآوریهایی است که باید تداوم داشته باشند و تقویت شوند».

وی تصریح کرد:«استدلال و منطق قوی و همچنین خلاقیت و نوآوری، از جمله ویژگیهای کرسیهای نظریه پردازی است که باید تقویت شوند».

۱۳۹۸/۰۸/۰۴ - ۰۰:۰۰