کانون همیاران محیط زیست دانشگاه لرستان به کمپین فرهنگ محیط زیست پاک ویژه محرم و صفر پیوست

۱۳۹۸/۰۷/۲۸

کانون همیاران محیط زیست دانشگاه لرستان با اجرای برنامه پاکسازی در مسیرهای سفر زائران به کربلا و اطراف موکبهای پذیرایی از زائران، به کمپین فرهنگ محرم و صفر و محیط زیست پاک، پیوست.

در مراسمی با حضور اعضای کانون همیاران محیط زیست دانشگاه لرستان، کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان و کارکنان شرکت شیر پگاه، مسیر سفر زائران کربلا در  جاده خرم آباد _ کوهدشت از ظروف یک بار مصرف و زباله، پاکسازی شد.

تشکیل این کمپین و پاکسازی مسیر جاده های محل تردد زائران و اطراف موکبهای پذیرایی، به منظور ارائه خدمات محیط زیستی و سلامت محور به زائران، از اهداف این برنامه است.

گفتنی است با شروع ایام محرم و صفر و با تشکیل کمپین فرهنگ محرم و صفر و محیط زیست پاک، اقدامات فرهنگی و آموزشی مختلفی در این زمینه در استان لرستان صورت گرفته است.

منبع: پایگاه خبری سنگ نوشته.

۱۳۹۸/۰۷/۲۸ - ۰۰:۰۰