کارگاههای آموزشی نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می شوند

۱۳۹۸/۰۷/۲۸

کارگاههای آموزشی ویژه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار می شوند.

کارگاههای آموزشی نشریات دانشجویی را معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در هر نیم سال تحصیلی برگزار می کند.

مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، مهدی اُمید است.

در نیم سال تحصیلی اول سال تحصیلی 99 _98 نیز کارگاههای آموزشی ویژه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان همچون ترمهای قبلی تحصیلی، برگزار می شوند.

برخی عناوین آموزشی اینگونه کارگاهها به این شرح است:

مقاله نویسی علمی، روش نگارش طنز مکتوب، تکنیکهای خبرنویسی، جامعه شناسی رسانه و مخاطب شناسی، گزارش نویسی مطبوعاتی، مدیریت در نشریات دانشجویی، تکنیکهای ساخت چند رسانه ای، خبرنگار آنلاین، طرح و کاریکاتور، ملاکها و شاخصهای داروی نشریات در جشنواره ها، تفکر نقادانه، تکنیکهای ساخت رسانه صوتی، گرافیک و صفحه آرایی.

گفتنی است نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان توانسته اند در جشنواره های مختلف معتبر دانشجویی کشوری و منطقه ای، عناوین مختلفی را کسب کنند.

برای نمونه، در یازدهمین جشنواره سراسری دانشجویان کشور که شهریورماه امسال با عنوان تیتر 11 ، برگزار شد از سجاد عبدالهی موسوی و محدثه اسلامی (نشریه دانشجویی عینک) در زمینه گزارش نویسی، تقدیر شد.  آنها توانستند رتبه دوم گزارش نویسی را کسب کنند.

همچنین در یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور، سیدمسلم موسویان در بخش مقالات علمی تخصصی، زهرا حیدری در بخشهای گزارش نویسی و مصاحبه مطبوعاتی (اخلاق حرفه ای) و نسترن قناعتی و فاطمه دلیری در بخش مقالات مطبوعاتی (از نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان)، در جمع برترینهای داوری نهایی آثار ارسال شده قرار گرفتند.

نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان از سال 92 تاکنون توانسته اند تعداد 32 رتبه مختلف در جشنواره های منطقه ای و کشوری را از آن خویش کنند.

در حال حاضر، تعداد 60 نشریه دانشجویی با گستره موضوعات مختلف، در دانشگاه لرستان فعالیت می کنند.

دانشجویان علاقه مند به شرکت در کارگاههای آموزشی ویژه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، می توانند به آقای مهدی اُمید، مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان (مدیریت امور فرهنگی دانشگاه)، مراجعه کنند.

کارگاههای آموزشی ویژه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان از تاریخ 29 مهرماه تا 22 آبان ماه 98 برگزار می شوند.

۱۳۹۸/۰۷/۲۸ - ۰۰:۰۰