برگزاری پیاده روی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی ویژه دانشجویان دانشگاههای لرستان

۱۳۹۸/۰۷/۲۷

پیاده‌روی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی ویژه دانشجویان دانشگاههای استان لرستان، برگزار شد.

صبح روز شنبه، 27 مهرماه همزمان با اربعین حسینی، پیاده‌روی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی ویژه دانشجویان دانشگاههای استان لرستان، از مسیر گلزار شهدا خرم‌آباد تا امام‌زاده عبدالله، برگزار شد.

دانشجویان دانشگاههای استان لرستان از جمله دانشگاه لرستان، در محل حسینیه گلزار شهدای خرم‌آباد، به قرائت زیارت اربعین پرداختند.

دانشجویان دانشگاههای لرستان بر سر مزار شهدا حاضر شدند و با قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهیدان، ادای احترام کردند.

در این مراسم معنوی، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، حضور داشت و همراه دانشجویان، در پیاده‌روی باشکوه اربعین حسینی، شرکت کرد.

این مراسم باشکوه و معنوی، توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان برگزار شد.

دانشجویان دانشگاههای استان لرستان، پس از طی کردن مسیر گلزار شهدا خرم‌آباد تا امام‌زاده عبدالله، در محل حرم امام‌زاده عبدالله، به سوگواری و زیارت پرداختند.

در طول مسیر پیاده‌روی باشکوه جاماندگان اربعین حسینی ویژه دانشجویان، مردم نیز از این حرکت باشکوه معنوی استقبال کرده و به دانشجویان و دانشگاهیان پیوستند.

۱۳۹۸/۰۷/۲۷ - ۰۰:۰۰