جلسه بررسی طرحهای تحقیقاتی برگزیده دستگاهها و ادارات استان لرستان به ریاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۷/۲۴

جلسه بررسی طرحهای تحقیقاتی برگزیده دستگاهها و ادارات استان لرستان به ریاست دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

اولویتهای تحقیقاتی و پژوهشی دستگاهها، ادارات اجرایی استان و دانشگاهها، در یک کارگروه مشترک بررسی می شود تا انجام تحقیقات و پژوهشها به صورت هدفمند و اولویت دار، صورت گیرد.

دکتر محمد فیضیان در این نشست، بر تقویت طرحهای تحقیقاتی کاربردی در جهت حل مشکلات و چالشهای استان تأکید کرد.

وی گفت:«طرحها و پژوهشهای دانشگاهها و ادارات باید با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای درون استانی صورت گیرند».

جلسه مذکور در روز چهارشنبه، 24 مهرماه در اتاق معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۸/۰۷/۲۴ - ۰۰:۰۰