کارگاه آموزش روزنامه‌نگاری آنلاین برگزار شد

۱۳۹۸/۰۷/۲۰

کارگاه «آموزش روزنامه‌نگاری آنلاین و برخط»، با تدریس ابراهیم شریفی در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

ابراهیم شریفی، سردبیر خبرگزاری ایسنا (استان لرستان) است.

موضوعاتی همچون: تهیه خبر، مصاحبه و گزارش از نوع آنلاین و برخط از جمله موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.

ارتقای سطح کیفی فعالیتهای خبرنگاری و روزنامه‌نگاری دانشجویی از جمله اهداف مهم برگزاری اینگونه کارگاههای آموزشی است.

در چند سال اخیر، کارگاههای آموزشی ویژه نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان به صورت مستمر توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، برگزار شده‌اند.

مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان، مهدی اُمید است.

مهدی اُمید، به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، می‌گوید:«حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان کوشیده است کارگاههای متنوع آموزش مفاهیم ذیل خبرنگاری و روزنامه‌نگاری به صورت مستمر برای دانشجویان دست‌اندرکار نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شود».

اُمید، تشریح می‌کند:«از نتایج برگزاری مستمر کارگاههای آموزشی برای نشریات دانشجویی، کسب موفقیتهای مختلف نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در رقابتهای معتبر دانشجویی از جمله رقابت‌های اخیر موسوم به تیتر 11 بوده است».

وی تصریح می‌کند:«خوشبختانه رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان حمایت از نشریات دانشجویی در چارچوب قوانین و تقویت مشارکت دانشجویی در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی از جمله نشریات دانشجویی است».

گفتنی است کارگاه آموزشی مذکور در روز شنبه، 20 مهرماه برگزار شد.

۱۳۹۸/۰۷/۲۰ - ۰۰:۰۰