جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شبکه ملی جامعه و دانشگاه/ راهکارهای علمی برای رفع چالشها

۱۳۹۸/۰۷/۱۰

جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان، تشکیل شد.

دبیر کارگروه فرهنگی و اجتماعی شبکه ملی جامعه و دانشگاه لرستان، دکتر مجتبی گراوند، عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه لرستان است.

جلسه، روز چهارشنبه، 10 مهرماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان و با حضور محققان و پژوهشگران عضو کارگروه، تشکیل شد.

در این جلسه، موضوعات مختلف فرهنگی و اجتماعی همچون: نظام خانواده و آسیبهای آن، حقوق و تکالیف شهروندی، فرهنگ کار، حاشیه نشینی در شهرهای استان، موضوع مهارتهای زندگی، تاب آوری اجتماعی، بیکاری، طلاق، اعتیاد، قومیت و سایر موضوعات مشابه (ذیل آسیبهای اجتماعی)، مورد بحث و تبادل دیدگاه قرار گرفت.

دکتر سیدپیمان هاشمی که دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان لرستان است، در این جلسه، تشریح کرد:«شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان لرستان شامل سه کارگروه تخصصی: 1_ فرهنگی و اجتماعی، 2_ محیط زیست، آب و کشاورزی و 3_ اقتصاد، صنعت و گردشگری است».

دکتر هاشمی، توضیح داد:«هدف از فعالیتهای کارگروههای سه گانه، اولویت بندی چالشها و مشکلات استان لرستان و ارائه راهکارهای علمی با استفاده از نظرات محققان و پژوهشگران است».

وی افزود:«راهکارها و راه حلهای علمی و تخصصی برای رفع چالشها و مشکلات، به مدیران اجرایی استان ارائه می شوند».

گفتنی است ریاست شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان لرستان را دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، برعهده دارد.

۱۳۹۸/۰۷/۱۰ - ۰۰:۰۰