رئیس دانشگاه لرستان: تقویت ارتباط بین دانشگاهها و مدیران اجرایی باعث کارآمدترشدن روشهای مدیریت سوانح و بلایا می شود
رئیس دانشگاه لرستان گفت:«هرچه ارتباط بین دانشگاهها و مدیران دستگاههای اجرایی، بیشتر شود روشهای علمی مدیریت جامع سوانح و بلایا، کارآمدتر و اثربخش تر می شوند».
دکتر خسرو عزیزی، در کارگاه آموزشی مدیریت جامع سوانح و بلایا که با حضور فرمانداران، بخشداران، شهرداران، مدیران ادارات و دستگاههای اجرایی استان و فرماندهان نظامی و انتظامی در محل سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد:«تعامل بین دانشگاه و مدیریت اجرایی و بخش خصوصی در کشورهای توسعه یافته، یک تعامل بسیار بالاست و همین موضوع باعث شده است در مدیریت انواع مخاطرات همچون سیل یا زلزله، موفقیتهایی، حاصل شود».
دکتر عزیزی در این کارگاه یک روزه که صبح روز سه شنبه، 9 مهرماه با همکاری مشترک اداره کل مدیریت بحران استان (استانداری لرستان)، جهاد دانشگاهی استان و دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد:«دانشگاه باید از نوع دانشگاه جامعه محور، مسئله شناس و برون نگر باشد و بتواند نقش اثرگذاری در رفع مشکلات و چالشهای منطقه ای و استانی داشته باشد».
رئیس دانشگاه لرستان، افزود:«خوشبختانه براساس تصمیمات اتخاذ شده، تصویب شده است اعضای هیئت علمی به ویژه اعضای هیئت علمی تازه جذب شده، باید فرصت مطالعاتی به مدت شش تا یک سال، در دستگاههای اجرایی سپری کنند که یک گام مهم در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و جامعه است».