جلسه کمیته صیانت از حجاب و عفاف به ریاست دکتر عزیزی

۱۳۹۸/۰۷/۰۲

جلسه کمیته صیانت از حجاب و عفاف دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی، تشکیل شد.

در این جلسه که صبح روز سه شنبه، دوم مهرماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان بر تقویت روشها و ساز و کارهای ارشادی امر به معروف  نهی از منکر در زمینه ترویج هرچه بیشتر فرهنگ حجاب و عفاف، تأکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد تعالیم و آموزه های دینی هرچه بیشتر در سطح جامعه، نهادینه شوند.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در این جلسه، تصریح کرد:«ما همگی مدیون خون شهدا هستیم و باید تلاش کنیم همه قدمهایی که برمیداریم در راه ارتقای علم و معنویت در جامعه باشد».

در این جلسه، دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند.

حاضران در جلسه، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را درباره تقویت فرهنگ حجاب و عفاف، بیان کردند.

۱۳۹۸/۰۷/۰۲ - ۰۰:۰۰