بازدید معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران از مرکز آپا دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۶/۲۳

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی ایران از مرکز آپا دانشگاه لرستان بازدید کرد.

دکتر مرتضی براری، عصر روز چهارشنبه، 20 شهریورماه همراه با دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان از مرکز آپا دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان (مهندس حیدری) و رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان (دکتر شاکرمی) نیز در این بازدید، حضور داشتند.

مرکز آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد) دانشگاه لرستان در سالهای اخیر راه اندازی شده است.

مرکز کارآفرینی و شتابدهی از دیگر مراکز وابسته به دانشگاه لرستان است که مورد بازدید قرار گرفت.

همچنین، دکتر مرتضی براری از مرکز امنیت شبکه دانشگاه لرستان بازدید کرد.

ریاست مرکز آپا دانشگاه لرستان را دکتر علیزاده برعهده دارد.

دکتر علیزاده توضیحات لازم را در این بازدید ارائه کرد.

در همین روز، دکتر مرتضی براری جلسه مشترکی را با تعدادی از مدیران شرکتهای دانش بنیان و فناور، در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار کرد.

محورهایی همچون: تقویت کسب و کارهای فضا پایه، حمایت بیشتر از شرکتهای دانش بنیان و فناور، تقویت متغیرهای اقتصاد فضا پایه و بسط همکاریهای علمی سازمان فضایی ایران با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، مورد تأکید رئیس سازمان فضایی ایران و رئیس دانشگاه لرستان قرار گرفت.

توجه به گردشگری فضایی و تأکید بر کاربردی بودن تحقیقات و پژوهشها از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

دکتر مرتضی براری و دکتر خسرو عزیزی در این جلسه، بر ارتباط هرچه بیشتر بین دانشگاه و جامعه متناسب با ظرفیتها و توانمندیهای محلی و استانی، تأکید کردند.

دانشگاه «جامعه محور»، دانشگاهی است که نقش اثرگذاری در رفع چالشها و مشکلات محلی، استانی، منطقه ای و ملی ایفاء نماید.

۱۳۹۸/۰۶/۲۳ - ۰۰:۰۰