تصویب شش عنوان پژوهشی در کمیته تخصصی مدیریت، اقتصاد، بازرگانی و امور حقوقی

۱۳۹۸/۰۶/۰۶

تعیین و اولویت‌بندی عناوین و طرحهای پژوهشی دستگاههای اجرایی استان لرستان متناسب با ظرفیتها، نیازها و چالشهای استان، از جمله کارکردهای کمیته تخصصی مدیریت، اقتصاد، بازرگانی و امور حقوقی شورای پژوهش و فناوری استان لرستان است.

جمعی از اساتید دانشگاهی و همچنین نمایندگان دستگاههای اجرایی استان، عضو این کمیته تخصصی هستند.

در جلسات این کمیته، عناوین پیشنهادی پژوهشی دستگاههای اجرایی استان مطرح می‌شوند و پس از بحث و تبادل نظر کارشناسی اعضای کمیته، عناوین پیشنهادی مورد پذیرش، عدم پذیرش یا ارجاع برای اصلاح، قرار می‌گیرند.

در روز سه‌شنبه، 5 شهریورماه 98 و در دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان،جلسه کمیته مذکور با حضور اعضا تشکیل شد.

دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، مسئولیت دبیری کمیته و جلسات را عهده‌دار است.

در این جلسه، تعداد 14 عنوان پژوهشی پیشنهادی ارسال شده از طرف دستگاههای اجرایی استان مطرح شد که در نهایت، تعداد 6 عنوان پژوهشی (با انجام اصلاحاتی در طرحها)، مورد تصویب اعضای کمیته تخصصی مدیریت، اقتصاد، بازرگانی و امور حقوقی شورای پژوهش و فناوری استان لرستان قرار گرفت.

تقویت مفهوم «دانشگاه جامعه‌محور» از جمله سیاست‌ها و اولویت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

دانشگاه جامعه‌محور، تلاش می‌کند رویکرد خود را براساس انجام تحقیقات و پژوهشهای کاربردی قرار دهد تا بتواند نقش تأثیرگذاری در رفع مشکلات و چالشهای جامعه، ایفاء کند.

۱۳۹۸/۰۶/۰۶ - ۰۰:۰۰