تقدیر وزارت علوم از هیئت نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی لرستان

۱۳۹۸/۰۶/۰۴

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، ریاست هیئت نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی استان لرستان را برعهده دارد.

فعالیتهای این هیئت در جهت ارتقای بیش از پیش کیفیت مراکز آموزش عالی استان لرستان است.

دکتر سعدان زکائی، رئیس مرکز نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نامه ای، از زحمات و پیگیریهای دکتر عزیزی و همچنین تلاشها و اقدامات دبیر و اعضای هیئت نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی استان لرستان، تقدیر و تشکر کرده است.

در این نامه، خطاب به رئیس دانشگاه لرستان، آمده است:«بدین وسیله از جنابعالی، دبیر و اعضای محترم هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان لرستان، به جهت بازدید از مراکز دانشگاه فرهنگیان، بارگذاری به موقع کلیه اطلاعات در سامانه آموزش عالی (hes)، برگزاری جلسات کارگروههای تخصصی و تلاشهای صورت گرفته، تقدیر و تشکر می شود».

۱۳۹۸/۰۶/۰۴ - ۰۰:۰۰