پیام رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت فرارسیدن سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی

۱۳۹۸/۰۵/۲۶

متن پیام دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان:

26 مردادماه سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی است.

آزادگان سرافراز در دوران هشت سال دفاع مقدس، با مقاومت و پایداری در زندانهای رژیم بعثی عراق، نمادی از صبر و ایستادگی در راه حق شدند.

همواره، فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت و پایداری در راه حق، باعث پیروزی و سربلندی برای ملت ایران در عرصه های گوناگون شده است.

آزادگان سرافراز نیز مظهر صبر، بردباری و مقاومت در راه حق هستند.

به برکت مجاهدتها، فداکاریها و از جان گذشتگی شهدا و ایثارگران و مقاومت و پایداری آزادگان سرافراز، امروزه ایران اسلامی در زمینه ها و عرصه های مختلف، در وضعیت اقتدار، سربلندی و عزت ملی، منطقه ای و جهانی قرار دارد و این دستاورد مهم، اثرگذار و اساسی، مرهون حرکت پایدار و مستمر در مسیر و راه مقاومت و ایستادگی در برابر قدرتهای سلطه گر و اتکای به ظرفیتها و توانمندیهای داخلی کشور است.

از رسالتهای ماست که بیش از پیش و افزون تر از گذشته، کوشش نماییم فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت و پایداری و آموزه های فرهنگ دینی را در جامعه، به ویژه در سطح جوانان و دانشجویان، تقویت نموده و گسترش دهیم.

فرارسیدن سالروز بازگشت غرورآفرین و افتخارآفرین آزادگان سرافراز و سربلند به میهن اسلامی را گرامی میدارم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۸/۰۵/۲۶ - ۰۰:۰۰