گرامیداشت روز خبرنگار/ تجلیل از خبرنگاران دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۵/۱۷

با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، از سه خبرنگار دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

هفدهم مردادماه، سالروز شهادت محمود صارمی، خبرنگار اهل لرستان (بروجرد) است.

این روز در تقویم کشور به عنوان روز خبرنگار نامگذاری شده است.

شهید محمود صارمی در سال 77 به دست گروه تروریستی طالبان در مزار شریف افغانستان، به شهادت رسید.

با برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و با حضور دکتر احسان رشیدیان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) و افشین مرادی‌فرد (مدیر حوزه ریاست دانشگاه)، در روز چهارشنبه، 16 مردادماه، از مهدی امید (خبرنگار حوزه فرهنگی دانشگاه)، رضا کرمی‌نژاد (خبرنگار روابط عمومی دانشگاه) و شهرام شرفی (خبرنگار روابط عمومی دانشگاه)، تقدیر و تجلیل شد.

امید سلیمانی، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی و هبت‌اله افخمی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، در این برنامه، حضور داشتند.

دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، در سخنان کوتاهی بر اهمیت رسالت خبرنگاری و خبررسانی به موقع از عملکردها و خدمات انجام شده، تأکید کرد.

امید سلیمانی، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز توضیحاتی را درباره گرامیداشت مقام خبرنگار و اهمیت حوزه مهم اطلاع‌رسانی و خبررسانی، ارائه نمود.

۱۳۹۸/۰۵/۱۷ - ۰۰:۰۰