معارفه سرپرست جدید مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان با حضور معاون آموزشی دانشگاه

۱۳۹۸/۰۵/۱۳

سرپرست جدید مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان منصوب شد.

با حضور دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر محمدباقر دولتشاهی (عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه لرستان)، به عنوان سرپرست جدید مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان معارفه شد و از زحمات و تلاشهای دکتر عبدالناصر محمدی غلامی، قدردانی شد.

علاوه بر کارکنان مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان، دکتر احمد احمدی خلجی (مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان) و دکتر سیدنجم الدین الماسی (مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه لرستان) نیز در مراسم معارفه سرپرست جدید مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان و تودیع مدیر پیشین، حضور داشتند.

دکتر رشیدیان، در این مراسم، ضمن تقدیر از تلاشها و پیگیریهای دکتر محمدی غلامی در جهت ارتقای زیرساختهای فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان، اظهار امیدواری کرد با تلاشهای بیشتر، شاخصهای حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان بیش از پیش، ارتقا یابند.

براساس حکم دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمدباقر دولتشاهی به عنوان سرپرست جدید مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه لرستان منصوب شده است.

۱۳۹۸/۰۵/۱۳ - ۰۰:۰۰