گزارش مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان از برگزاری مصاحبه های دکترا سال 98

۱۳۹۸/۰۴/۳۰

دکتر حسن نایب زاده، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان است.

وی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، روند کاری امسال مصاحبه های دکترای تخصصی سال 98 رشته های مختلف تحصیلی دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

دکتر نایب زاده، گفت:«از 20 خردادماه تا 24 تیرماه 98، مصاحبه های داوطلبان دکترای تخصصی رشته های مختلف دانشگاه لرستان، برگزار شد».

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، توضیح داد:«دکترای تخصصی امسال دانشگاه لرستان (سال 98)، شامل تعداد 25 رشته، 41 گرایش تحصیلی و 56 کد رشته محل، می شود».

دکتر نایب زاده، افزود:«امسال، تعداد 3057 نفر از طریق سازمان سنجش آموزش عالی کشور برای مصاحبه دکترای تخصصی رشته های مختلف تحصیلی، به دانشگاه لرستان معرفی شدند که از این تعداد، 731 نفر، جهت مصاحبه، به دانشگاه لرستان مراجعه کردند».

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، بیان کرد:«تعداد 170 نفر از اعضای هیئت علمی در قالب مصاحبه کننده و بیش از 100 نفر از کارکنان دانشگاه لرستان در قالب عوامل اجرایی، در برگزاری مصاحبه های رشته های تحصیلی مختلف دانشگاه لرستان (مقطع دکترا، سال 98)، مشارکت داشتند».

وی تشریح کرد:«اگر بخواهیم تعداد 731 نفر داوطلب مراجعه کننده برای مصاحبه را به تفکیک هر کدام از دانشکده های دانشگاه لرستان توضیح دهیم، آمار تفکیکی تعداد مراجعه کنندگان مصاحبه های دکترا، به این شرح است:

دانشکده اقتصاد: 64 نفر.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی: 208 نفر.

دانشکده علوم پایه: 183 نفر.

دانشکده فنی و مهندسی: 86 نفر.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی: 190 نفر».

دکتر نایب زاده، بیان کرد:«از تعداد 731 نفر که برای مصاحبه دکترای تخصصی رشته های مختلف تحصیلی سال 98، به دانشگاه لرستان مراجعه کردند، تعداد پذیرفته شدگان نهایی این دانشگاه، 156 نفر خواهد بود که آمار پذیرفته شدگان نهایی براساس «تفکیک دانشکده ها»، به این شرح است:

دانشکده اقتصاد: 8 نفر.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی: 49 نفر.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی: 43 نفر.

دانشکده فنی و مهندسی: 15 نفر.

دانشکده علوم پایه: 41 نفر».

وی، اظهار داشت: «امسال برای مصاحبه شوندگان غیربومی، تسهیلات اسکان از جمله تعداد دو خوابگاه برای خواهران و برادران و روزهای مشخصی نیز برای جاماندگان از مصاحبه دکترای تخصصی رشته های تحصیلی مختلف، در نظر گرفته شد».

دکتر نایب زاده، توضیح داد:«همچنین، امکانات پذیرایی مختلف دیگری از جمله تهیه بیش از 1500 وعده غذایی نهار برای داوطلبان صورت گرفت و تلاش تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، در این جهت بوده است که شرایط مناسی برای داوطلبان ایجاد شود و خوشبختانه، اقدامات خوبی در این راستا، انجام شد».

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، از همکاری و همیاری معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه لرستان (دکتر محمد جعفری)، معاون دانشجویی دانشگاه (دکتر حجت اله یونسی)، معاونان آموزشی دانشکده ها، اساتید و کارکنان (عوامل اجرایی) که حداکثر تلاش خود را به کار بستند تا مصاحبه های داوطلبان دکترای تخصصی رشته های تحصیلی مختلف، در شرایط مناسب و مطلوبی برگزار شود، سپاسگزاری و قدردانی نمود.

۱۳۹۸/۰۴/۳۰ - ۰۰:۰۰