برگزاری جلسه هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی لرستان به ریاست دکتر عزیزی

۱۳۹۸/۰۴/۲۲

جلسه هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان لرستان، به ریاست دکتر خسرو عزیزی، برگزار شد.

صبح روز شنبه، 22 تیرماه، جلسه هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان لرستان در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان و به ریاست دکتر خسرو عزیزی، برگزار شد.

در این جلسه، اعضای حاضر در جلسه، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را در رابطه با شاخصهای ارزیابی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ارائه نمودند.

دکتر خسرو عزیزی در این جلسه، بر ارتقای هرچه بیشتر کیفیت موضوعات آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی در مراکز آموزش عالی استان لرستان، تأکید کرد.

رئیس هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان لرستان، بر این نکته نیز تصریح کرد که دوره ها و کارگاههای مهارت افزایی برای دانشجویان را باید افزایش داد تا دانشجویان، بیش از پیش، حین تحصیل، مهارتهای لازم کاربردی را بیاموزند.

دکتر احسان رشیدیان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان)، دکتر محمد فیضیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان)، دکتر حسین فلاحی اصل (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان) و دکتر سعید فرح بخش (رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان) از جمله حاضران در جلسه بودند.

۱۳۹۸/۰۴/۲۲ - ۰۰:۰۰