اولین نشست از دور چهارم هیئت ممیزه دانشگاه لرستان/ اسامی ارتقایافتگان

۱۳۹۸/۰۴/۱۹

اولین نشست از دور چهارم هیئت ممیزه دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی تشکیل شد.

در این نشست که صبح روز چهارشنبه، 19 تیرماه در محل اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، ضمن تأیید اعضا و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی دانشکده‌ها و تصویب قوانین خاص ماده سه آیین‌نامه ارتقاء مختص دانشگاه لرستان، دکتر یعقوب منصورپناه (رشته شیمی)، دکتر حسن زمانیان (زمین‌شناسی اقتصادی)، دکتر محسن رحمتی (تاریخ)، دکتر احمد اسماعیلی (اصلاح نباتات، مهندسی ژنتیک)، دکتر آرش آذرفر (علوم دامی) و دکتر رضا سپهوند (مدیریت بازرگانی)، از مرتبه دانشیاری به مرتبه «استادی»، ارتقا یافتند.

همچنین، دکتر محمد فتحی (فیزیولوژی ورزش)، دکتر حجت وحدتی (مدیریت بازرگانی)، دکتر سیدنجم‌الدین موسوی (مدیریت بازرگانی) و دکتر امیرهوشنگ نظرپوری (مدیریت) از مرتبه استادیاری به مرتبه «دانشیاری» ارتقا یافتند.

رئیس هیئت ممیزه دانشگاه لرستان: دکتر خسرو عزیزی.

نایب رئیس دور چهارم هیئت ممیزه: دکتر محمد علی‌اکبری.

دبیر دور چهارم هیئت ممیزه: دکتر عبدالحسین رضایی نژاد.

۱۳۹۸/۰۴/۱۹ - ۰۰:۰۰