مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان/ برگزاری پیاده روی و کوهپیمایی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی

۱۳۹۸/۰۴/۰۹

پیاده روی و کوهپیمایی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد.

صبح روز یکشنبه، 9 تیرماه و به مناسبت گرامیداشت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر و در جهت ارتقای سلامت اجتماعی، پیاده روی و کوهپیمایی ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان از محل درب ورودی سازمان مرکزی دانشگاه تا درب شمالی که در دامنه کوه قرار دارد، برگزار شد.

برنامه، با حضور دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و سایر مدیران دانشگاه، برگزار و به تعدادی از شرکت کنندگان و به قید قرعه، جوایزی اهدا شد.

این برنامه، توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد که مدیریت آنرا دکتر کوروش امرایی، عهده دار است.

۱۳۹۸/۰۴/۰۹ - ۰۰:۰۰