گرامیداشت شهدای هفتم تیر/ پیام رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۴/۰۷

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی و به مناسبت سالروز شهدای هفتم تیر، یاد و خاطره شهدای هفتم تیر را گرامی داشت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان، به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفتم تیرماه، سالروز شهادت جمعی از یاران نزدیک انقلاب اسلامی، از جمله شهید آیت اله دکتر بهشتی و یارانش است.

تروریست‌ها، دشمنان انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی از همان سالهای نخست تثبیت نظام دینی و مردم سالار جمهوری اسلامی، درصدد بوده اند با روشها و اعمال تروریستی و بزدلانه، مانع حرکت نیروی عظیم ملت شوند که تاکنون موفق نشده‌اند و با هوشیاری ملت ایران اسلامی، تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله‌ العالی)، در آینده نیز، توطئه های دشمنان، نقش برآب می‌شوند.

شهادت، راه مردان خداست و رسالت همه ماست که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه، به ویژه در بین جوانان و دانشجویان، تقویت و ترویج کنیم و پیروانی راستین در مسیر تحقق آرمانهای شهدا باشیم.

یاد و خاطره شهدای هفتم تیر را گرامی میدارم و امیدوارم همواره و همچون گذشته، مدافع آرمانهای انقلاب اسلامی باشیم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۸/۰۴/۰۷ - ۰۰:۰۰