معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان/ برگزاری جشن دانش آموختگی

۱۳۹۸/۰۴/۰۳

جشن دانش آموختگی دانشجویان تعدادی از رشته های تحصیلی دانشگاه لرستان را معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، برگزار کرد.

این جشن، در روزهای دوم و سوم تیرماه در محل سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

جشن، ویژه دانشجویان رشته های شیمی، مهندسی شهرسازی، مهندسی پلیمر، زبان و ادبیات انگلیسی، ریاضی و دامپزشکی برگزار شد که وردیهای سالهای 92 (دامپزشکی) و 94 (سایر رشته ها) در آن شرکت کردند.

این جشن با حضور رؤسای دانشکده ها، مدیران گروههای آموزشی، اعضای هیئت علمی، دانشجویان فارغ التحصیل و خانواده های آنها برگزار شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، جشن را با همکاری دانشکده ها و دانشجویان فارغ التحصیل، برگزار کرد.

هدف معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از برگزاری اینگونه جشنهای دانش آموختگی، تقویت روحیه امید و نشاط و ت قدیر از اعضای هیئت علمی گروههای آموزشی مختلف و تکریم دانشجویان و خانواده های آنهاست.

دانش آموختگان، سوگندنامه دانش آموختگی را نیز قرائت نمودند.

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ - ۰۰:۰۰