اعزام دانشجویان به مشهد مقدس با بدرقه رئیس دانشگاه لرستان و معاون دانشجویی

۱۳۹۸/۰۴/۰۳

با بدرقه دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه، تعدادی از دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان، به مشهد مقدس اعزام شدند.

عصر روز دوشنبه، 4 تیرماه، با حضور و بدرقه رئیس دانشگاه لرستان (دکتر عزیزی) و معاون دانشجویی دانشگاه (دکتر یونسی)، تعدادی از دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به مشهد مقدس اعزام شدند.

قرار است در نوبت بعدی، دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به مشهد مقدس اعزام شوند.

این برنامه، توسط مدیریت شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان اجرا شده است که مسئولیت آنرا دکتر مهدی شاهین، برعهده دارد.

اینگونه برنامه های زیارتی، فرهنگی، در راستای تقویت و ترویج هرچه بیشتر آموزه های دینی در سطح دانشگاه برگزار می شوند.

در بدرقه دانشجویان، تعدادی بسته فرهنگی تهیه شده توسط مدیریت شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان، به دانشجویان اهدا شد.

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ - ۰۰:۰۰