کارگاههای دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان/ اول تا چهارم تیرماه

۱۳۹۸/۰۴/۰۲

کارگاههای دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان، از اول تیرماه شروع شده و تا چهارم این ماه ادامه دارد.

در این دوره از کارگاهها که به صورت گفتگویی برگزار میشوند حجت الاسلام و المسلمین دکترسیدمحمد میرهاشمی، دکتر ابراهیم متقی و دکتر حسین سروقامت، به طرح مباحث مربوطه میپردازند و اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان که در این کارگاهها شرکت کرده اند، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را مطرح می کنند.

دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان که ذیل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است، کارگاههای خود را حول موضوعاتی همچون سبک زندگی اسلامی، اندیشه سیاسی با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و اخلاق حرفه ای، برگزار میکند.

در این ایام، کارگاههای مربوطه به مدت 16 ساعت در حال برگزاری اند که شامل هر روز چهار ساعت می شود (اول تا چهارم تیرماه).

دبیر دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان دکتر سعید محمدزاده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، هدف از برگزاری اینگونه کارگاههای هم اندیشی را تقویت بیش از پیش مبانی و آموزه های دینی در سطح دانشگاهها می داند.

۱۳۹۸/۰۴/۰۲ - ۰۰:۰۰