دیدار و گفتگوی معاون بین الملل مؤسسه انقلاب اسلامی با رئیس دانشگاه لرستان/ ادای احترام به مقام شامخ شهیدان

۱۳۹۸/۰۴/۰۲

محسن پاک آیین، معاون بین الملل مؤسسه پژوهشی _ فرهنگی انقلاب اسلامی (دفتر حفط و نشر آثار مقام معظم رهبری)، با رئیس دانشگاه لرستان، دیدار و گفتگو کرد.

پاک آیین، صبح روز یکشنبه، دوم تیرماه جهت سخنرانی در مراسم بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی به دانشگاه لرستان آمد و قبل از سخنرانی، در دفتر کار رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی) حضور یافت و با رئیس دانشگاه لرستان به تبادل نظر و گفتگو پرداخت.

در این دیدار و گفتگو، مدیر گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حاتمی کن کبود نیز حضور داشت.

همچنین، ظهر همین روز و قبل از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، محسن پاک آیین و سایر اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، در محل بوستان مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان حضور یافتند و با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.

مراسم بزرگداشت استاد تراز انقلاب اسلامی، به مناسبت ایام شهادت شهید مصطفی چمران و با برنامه ریزی مشترک سازمان بسیج اساتید استان لرستان و گروه همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید عبدالرسول شکوهی دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر حمیدرضا زهره ای است.

پاک آیین، قبلاً سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشورهایی همچون زامبیا، تایلند، ازبکستان و جمهوری آذربایجان بوده است.

۱۳۹۸/۰۴/۰۲ - ۰۰:۰۰