مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق و تقدیر از برگزیدگان

۱۳۹۸/۰۳/۳۰

در مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد از مقاله دهندگان برتر و همچنین تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

مراسم اختتامیه، عصر روز پنجشنبه، 30 خردادماه در محل سالن اجتماعات شهید محمدرضا دانیالی سایت مرکزی دانشگاه لرستان، با حضور مدیران صنعت برق کشور، پژوهشگران این حوزه و رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی)، برگزار شد.

این کنفرانس بین المللی در روزهای 29 و 30 خردادماه با همکاری مشترک شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان و دانشگاه لرستان برگزار شد.

تعداد 1377 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که در داوریهای نهایی، تعداد 47 مقاله در قالب شفاهی و تعداد 60 مقاله در قالب پوستر، ارائه شدند.

در مراسم اختتامیه، از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان و عوامل اجرایی دانشگاه که در برگزاری این کنفرانس، همکاری و مشارکت داشتند نیز تقدیر شد.

۱۳۹۸/۰۳/۳۰ - ۰۰:۰۰