برگزاری کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق با مشارکت دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۳/۲۹

بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق کشور، با مشارکت دانشگاه لرستان، شروع به کار کرد.

این کنفرانس بین المللی، صبح چهارشنبه، 29 خردادماه در محل سالن اجتماعات شهید محمدرضا دانیالی دانشگاه لرستان با حضور مدیران شرکتهای توزیع نیروی برق کشور، استاندار لرستان (دکتر سیدموسی خادمی) و رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی)، شروع شد.

برگزاری نشستهای مختلف تخصصی در حوزه برق و همچنین، برپایی نمایشگاه دستاوردهای صنعت برق کشور در محل دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، از جمله برنامه های این کنفرانس بین المللی است.

کنفرانس به مدت دو روز در روزهای 29 و 30 خردادماه در حال برگزاری است.

رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت است و این کنفرانس بین المللی نیز در این راستا در محل سایت مرکزی دانشگاه لرستان، برگزار شده است.

مقالات متعددی به این کنفرانس ارسال شده که موضوعات آنها در رابطه با حوزه توزیع نیروی برق است.

۱۳۹۸/۰۳/۲۹ - ۰۰:۰۰