مدیریت ارتباط با جامعه و کارآفرینی/ برگزاری کارگاه مشترک پژوهشی توسط دانشگاه لرستان و دانشگاه فرهنگیان استان

۱۳۹۸/۰۳/۲۸

با هدف تقویت ارتباط بین دانشگاههای استان لرستان، کارگاه پژوهشی مشترک با همکاری دانشگاه لرستان و دانشگاه فرهنگیان استان، برگزار شد.

این کارگاه در روز سه شنبه، 28 خردادماه در دانشگاه فرهنگیان استان لرستان برگزار شد.

مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، دکتر سیدنجم الدین الماسی در این کارگاه، گفت:«همکاریهای مشترک علمی، تحقیقاتی و پژوهشی بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان را در جهت تلاش علمی برای رفع مشکلات استانی، باید افزایش داد».

وی توضیح داد:«مهم این است که دانشگاهها بتوانند نقش اثرگذارتری در زمینه رفع مشکلات جامعه ایفا کنند و رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان نیز همین است».

دکتر الماسی، اظهار داشت:«در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و جامعه، خوشبختانه همکاریهای مشترک خوبی بین دانشگاه لرستان و سایر دانشگاهها، ادارات و صنایع استان، شروع شده و تفاهم نامه های متعددی نیز در این راستا به امضا رسیده است».

مدیر ارتباط با جامعه و کارآفرینی دانشگاه لرستان، بر گسترش همکاریهای مشترک دانشگاه لرستان و دانشگاه فرهنگیان استان، در زمینه موضوعات مختلف از جمله برگزاری استارتاپها، تأکید نمود.

در این کارگاه، دکتر عزت اله قدم پور و دکتر شجاع عربان، به بیان ویژگیهای پژوهشهای کیفی پرداختند.

۱۳۹۸/۰۳/۲۸ - ۰۰:۰۰