بازدید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاون آموزشی دانشگاه از برخی حوزه های امتحانی

۱۳۹۸/۰۳/۲۵

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از برخی حوزه های امتحانی پایان ترم دانشگاه لرستان بازدید کردند.

صبح روز شنبه،25 خردادماه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی)، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان (دکتر احسان رشیدیان) از محلهای برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان در دانشکده های علوم اقتصادی و اداری، ادبیات و علوم انسانی و علوم پایه بازدید کردند.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی(دکتر یاراحمدی) و رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری (دکتر طاهری نیا)، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت الاسلام و المسلمین فاضلی) و معاونان آموزشی دانشکده ها نیز در این بازدید حضور داشتند.

۱۳۹۸/۰۳/۲۵ - ۰۰:۰۰