معارفه سرپرست جدید و تکریم رئیس پیشین مرکز آموزش عالی پلدختر

۱۳۹۸/۰۳/۲۳

مراسم معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی پلدختر و تکریم رئیس پیشین این مرکز، با حضور معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، برگزار شد.

دکتر حجت‌اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در این مراسم، انتصاب دکتر ملکی را به وی شادباش گفت و از زحمات دکتر سیدنجم‌الدین موسوی (رئیس پیشین مرکز آموزش عالی پلدختر)، قدردانی کرد.

دکتر یونسی گفت:«دانشگاه نقش مهمی در تحولات دارد و محور فعالیتهای دانشگاه این است که دانشگاه از نوع جامعه‌محور باشد».

وی افزود:«تلاش برای نقش آفرینی بیشتر دانشگاهیان در رفع مشکلات و چالشهای استانی، از جمله مهم‌ترین اولویت‌های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است».

گفتنی است با حکم دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر شهرام ملکی، عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی پلدختر منصوب شده است.

مراسم معارفه و تکریم، روز چهارشنبه، 22 خردادماه برگزار شد.

دانشگاه لرستان دارای مراکز آموزشی عالی وابسته به خود در شهرستانهای سلسله، دلفان، کوهدشت و پلدختر است.

۱۳۹۸/۰۳/۲۳ - ۰۰:۰۰