پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان در پی درگذشت شادروان محمدرضا حافظی

۱۳۹۸/۰۳/۲۲

رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، درگذشت محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر خسرو عزیزی به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت زنده یاد محمدرضا حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، باعث اندوه و تأثر شد.

زنده یاد محمدرضا حافظی، سالهای متمادی از عمر خویش را صرف انجام اقدامات زیرساختی نیکوکاری با تأکید بر مدرسه سازی نمود و ایشان، به معنی واقعی کلمه، نیکوکار، دلسوز و متعهد اجتماعی بود که خدمت کردن به مردم را از ارکان مهم عبادت میدانست.

اقدامات و پیگیریهای آن زنده یاد، بی تردید، منشأ خدمات فراوانی برای فرزندان این مرز و بوم شده است.

ضایعه درگذشت این انسان نیکوکار و نیک سرشت را به همه ملت شریف ایران اسلامی، خانواده ایشان و به ویژه مردم استان لرستان (همتباران این مرد نیک و بزرگ)، تسلیت میگویم.

از خداوند متعال، برای آن زنده یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۸/۰۳/۲۲ - ۰۰:۰۰